Személyes fejlesztési tanács


Létrehozás dátuma: 2021-06-24Személyes fejlesztési tanács


Személyes fejlesztési tanács

Gestalt terápia

Ne csüggedj, ha nem látsz gyors eredményeket a személyes fejlődésedben a gestalt terápia során. Sok jó terv van, ami csak azért nem működik, mert nem igazán rendelkezel a sikerhez szükséges információkkal. Ha sikerre vágysz, az alábbi cikkben találsz néhány jó tanácsot.

Szánj időt arra, hogy megtanuld ezt a személyes fejlesztési tanácsot

Ne csüggedj, ha nem látsz gyors eredményeket a személyes fejlődésedben. Sok jó terv van, ami csak azért nem működik, mert nem igazán rendelkezel a sikerhez szükséges információkkal. Ha sikerre vágysz, az alábbi cikkben találsz néhány jó tanácsot.

Kezdd a napodat egy kis könnyed meditációval, imával vagy csendes gondolkodással. Ez segít abban, hogy jó lábbal kezdd a napodat, és megteremti a feltételeket ahhoz, hogy sok mindent elérj. Próbáld ki, és meglátod, mennyire más egy nap, ha a béke hozzáállásából közelíted meg.

Minden sikeres személyiségfejlesztési program része, hogy megtaláld a szenvedélyedet. A rövid és hosszú távú céljaidat egyaránt ennek figyelembevételével kell kiválasztanod. A személyes elégedettség és beteljesülés, amely abból fakad, hogy olyan munkát végzel, amit szeretsz, önmagában is cél kell, hogy legyen. Egy olyan célt azonban, amely olyan munkát kíván, amelyet utálsz, túl nehéz lehet elérni.

Használj fel másokat, hogy segítsenek a személyes fejlődésében. Egyedül nehéz lehet sikeresnek lenni, és más emberek néha olyan motivációt és tanácsokat adhatnak, amelyeket te magad nem tudsz megadni. Ezért ahhoz, hogy elérd az életcéljaidat, mindenképpen vedd igénybe társaid támogatását.

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne nyaggasd az embereket, ha ez a szokásod. Ez nem tesz mást, csak bosszant mindenkit, és egyrészt szakszerűtlennek, másrészt olyannak tűnik, akit senki sem akar maga körül látni. Ha valamit el kell végezni, vagy ha valamit nem megfelelően végeznek el, beszélj kedvesen az illetővel, és fejtsd ki, hogy mi a teendő. Értékelni fogják a kedvességedet, és nagy valószínűséggel megpróbálják majd teljesíteni a kérésedet, mert nem idegesítetted őket a zsörtölődéssel.

Fontos tipp, amely az életed minden területén javítani fog, hogy aludj egy jót. Értelmileg ezt már mindannyian tudjuk, de kevesen vesszük a szívünkre. A megfelelő pihenés elengedhetetlen a test helyreállításához, de a stressz és a gyulladások csökkentéséhez, a szívünk védelméhez, a hormonjaink szabályozásához és a memóriánk javításához is. Egy jó éjszakai alvás 6-8 óra " és van, akinek ennél többre van szüksége. Egészséged és kilátásaid nagymértékben javulni fognak, ha a jó éjszakai pihenést komoly prioritássá teszed.

Tanuljon meg egy idegen nyelvet vezetés közben. Számos nyelvtanfolyam kapható kazettán vagy digitális formában, amely alkalmas az autóban való használatra. Miért ne hallgathatnál valami építő jellegű dolgot vezetés közben, ahelyett, hogy a rádió esztelen locsogását hallgatnád. A rendszeres kitettséggel gyorsan elsajátíthatod a nyelvet.

Kombináld az e-mailt és a telefonodat, hogy megkönnyítsd a napodat. Használd az e-maileket arra, hogy emlékeztesd magad a teendőidre. Minden este lőj ki magadnak egy e-mailt a másnapi bevásárlólistával, időpontokkal és bármilyen más dologgal, amire emlékezned kell. Az e-maileket másnap közvetlenül a telefonodról hívhatod elő.

Ha motivációt keresel, használj pozitív megerősítéseket. A pozitív megerősítések - mint például "Meg tudom csinálni!". - sokaknak segítenek abban, hogy megtalálják a szükséges gyors motivációt. Ezek segítenek abban, hogy magabiztosnak érezd magad; képesnek érezd magad arra, hogy többet érj el; és személyiségként fejlődj. Használja a pozitív megerősítéseket, hogy minden lépésnél összpontosítani tudj.

A siker kulcsa, hogy felismerd a különbséget a dolgok között, amelyeket irányíthatsz, és a dolgok között, amelyeket nem. Nem láthatod előre, hogy mi fog veled történni, de irányíthatod, hogyan reagálsz rá. Tanulj meg optimista lenni, és megtalálod a módját annak, hogyan kerülheted meg az élet útakadályait. Ne ostorozd magad a hibák miatt, tanulj belőlük, majd lépj tovább.

Ahogy a cikk elején megtudtad, a sikeres személyiségfejlesztés nem a gyors eredményekről szól. A megfelelő információk birtoklása, amelyek segítségével sikeressé teheted a tervedet, legalább olyan fontos, mint a terved betartása. A fenti cikkben található tippek felhasználása, pont az, amire szükséged van a sikerhez.
 

<-- Vissza a Személyes fejlesztési tanács blog oldalra!

További cikkeink

A Belfry Csoport Budapest

BELFRY: az automatizálás az építőiparban is utat kell, hogy törjön magának


Belfry szerint az építőipar a világon a legkevésbé robotizált iparág.

Elolvasom →

Chiptuning Budapest

Chiptuning, avagy merj változtatni!

https://de.wikipedia.org/wiki/Chiptuning
Napjainkban a chiptuning óriási népszerűségnek örvend. A szenvedélyes autó tulajdonosok célja, hogy növeljék az az autó teljesítményét és csökkentsék a fogyasztását. Érdekes tény, hogy nemcsak a három-négy éves autóval rendelkezőknél népszerű ez a folyamat, hanem az új autó tulajdonosok körében is.

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.