A Belfry Csoport Komárom-Esztergom megye


Létrehozás dátuma: 2021-09-21 00:00:00A Belfry Csoport Komárom-Esztergom megye


A Belfry Csoport Komárom-Esztergom megye

BELFRY: az automatizálás az építőiparban is utat kell, hogy törjön magának


Belfry szerint az építőipar a világon a legkevésbé robotizált iparág. Minden szektorban egyre nagyobb teret nyernek a digitális megoldások, hiszen jóval hatékonyabb, precízebb és gyorsabb munkavégzés érhető el a robotok segítségével.  Az építőipar a fejlesztések terén azonban még mindig a sor végén kullog. Bár pozitívumként említhetjük meg, hogy a szektor egyre több szereplője próbálja behozni a lemaradást. Hazánk egyik leginnovatívabb vállalata a BELFRY Csoport szerint az építőipar egyik új korszaka előtt állunk, így az automatizálás szorgalmazása elengedhetetlen.

A modern építkezések során sem mondhatunk le a kézi erőről, legalábbis jelenleg elképzelhetetlennek tűnik, hogy egyszer minden részfeladat robotizálható lenne. Ugyanakkor számos olyan ismétlődő munka van, amelyek digitális megoldásokkal hatékonyabban végezhetők.

Az alacsony munkanélküliség és a szakképzett munkaerő hiánya miatt az automatizálás nélkülözhetetlen a kereslet kielégítéséhez. Épp ezért találni a piacon egyre több robotot, drónt, önműködő munkagépet vagy 3D nyomtatót, amelyek segítik a munkavégzést. Az építőrobotok többek között részt vehetnek a rakodásban és a földmozgatásban is. A programozott gépek megkímélik a hús-vér munkaerőt a veszélyes munkakörnyezettől, ezáltal elkerülhetővé válnak az esetleges sérülések.

De nézzünk néhány példát arra, hogy az automatizálás hogyan férkőzik be az építőiparba, különösen a Belfry csoportnál, és ezáltal hogyan formálja át azt!

Robotok a munkaterület feltérképezéséért

A Belfry csoport használ képalkotó drónokat és robotokat, és így szerez információkat az adott munkaterületről, és még azt is meg tudja határozni, hogy milyen elvégzendő feladatokra van szükség. Az intelligens rendszerek által összegyűjtött információkat az esetleges hibák és problémák korai felismerésére használják. Ezáltal a korrekcióra még azelőtt lehetőség van, hogy költséges javításokra lenne szükség.

Belfry: Intelligens vezérlőrendszer a falazáshoz

A szektor forradalmasításának egyik jó példája az, hogy már olyan kőműves gép is létezik, amely a falazáshoz szükséges anyagokat és mozgásokat számolja ki. Az okos masina méri a környezeti változásokat is – többek között a szél által okozott mozgást – amely adatok felhasználhatók az építési folyamatok pontosságának javításához.

Önvezérelt járművek az egyszerűbb szállításért

Bár a sofőr nélkül működő személyautók gyártása nagy visszhangot kap, kevesen tudják, hogy az autonóm járművek már az építőipar szerves részét képezik. Létezik olyan teherszállító is, amelynek már nincs is vezetőfülkéje. Ez a járgány mozgás közben észleli mind az embereket, mind az egyéb akadályokat..

Bár az építőipar számára fejlesztett automatizált berendezések csak rendkívül felületes és apró szegmensére világítottunk rá, már ebből is jól látszik, hogy a robotok elterjedése az iparágban hatalmas változásokat eredményezhetnek.

Csak az a gond, hogy lassan haladunk az innovációk felé. Egyrészt azért, mert ezekbe a berendezésekbe jelentős összegeket kell fektetni, másrészt pedig működtetésükhöz olyan, az informatikai világban jártas szakembereket kell találni  akik kezelni tudják a korszerű gépeket.

A BELFRY Csoport szerint az automatizálás az építőiparban is utat kell, hogy törjön magának. A szektor szereplőinek muszáj fektetniük a megújulásba, az automatizált rendszerekbe, amennyiben hatékonyságukat, piaci szerepüket növelni szeretnék. A BELFRY a korszerű ismeretekben és megoldásokban, a naprakész tudás és technológia alkalmazásában hisz és tevékenységét is eszerint alakítja.

A vállalatcsoport komplex, korszerű megoldásokkal és szolgáltatásokkal, a fenntarthatóság szem előtt tartása mellett dolgozik. Ezzel tudott az elmúlt években a magyar építőipar egyik legeredményesebb és leggyorsabban fejlődő vállalkozásává válni.

A BELFRY évek óta élen jár az építőipar megreformálásában és távlati célja is az, hogy a legkorszerűbb technológiát alkalmazva váljon piacvezetővé saját területén.

A kérdés csak az, hogy vajon mikor jutunk el odáig, hogy az építkezéseket drónok pásztázzák végig, az anyagokat önműködő teherautók szállítsák, a falakat pedig intelligens rendszerek tervezzék meg…

<-- Vissza a A Belfry Csoport Komárom-Esztergom megye blog oldalra!

További cikkeink

Basic Strategies On How To Become A Successful Person Komárom-Esztergom megye

If you are interested in developing and maintaining your own personal development, this article is certain to provide you with a variety of insights to aid you on your journey. You deserve to obtain the greatest level of development and following this guide will assist you on your path to betterment.
 

Elolvasom →

Okostelefonok és mobiltelefonok Komárom-Esztergom megye

Okostelefonok - az elkerülhetetlen upgrade (mobiltelefonok)


Mai rohanó világunkban szinte alig találni valakit, akinek még nincsen valamiféle okoseszköze, így gyaníthatóan az okostelefonok már szinte mindenki zsebében ott lapulnak. A felgyorsult életünk egyik hozadéka az, hogy szinte fomyalatos online jelenlétünknek köszönhetően a nap mind a huszonnégy órájában van kapcsolódási pontunk a külvilággal. Ez egyrészt egy nagyon nagy előny, másfelől az életünket is sokkal könnyebbé teszi, nem csak professzionálisabbá, legyen szó családdal, barátokkal és ismerősökkel való kapcsolattartásról, vagy akár munkáról.

Elolvasom →

SSD külső merevlemez Komárom-Esztergom megye

Minden, amit érdemes tudni az SSD merevlemezekrőlA mai világban már elengedhetetlen, hogy jól ismerjük a digitális technológiákat. Ahhoz, hogy adatainkat, számítógépen tárolt dokumentumainkat, képeinket, személyes információinkat biztonságban tudjuk, elengedhetetlen, hogy közelebbről is megismerkedjünk a külső merevlemezekkel és az SSD-kkel. Ma már roppant széles a piac, amiről válogathatunk, nézzük, 2021-ben mi jellemzi a már említett eszközöket.

Elolvasom →

Grandir pour révéler son véritable potentiel Komárom-Esztergom megye

Améliorer votre vie grâce au développement personnel est un élément important pour grandir en tant qu'individu. Fixer et atteindre des objectifs pour vous-même aide à développer l'estime de soi et la confiance en soi. Ceci est très important pour réussir dans les choses que vous faites dans votre vie. Cet article vous donnera quelques conseils pour vous aider à atteindre un développement et une croissance personnels optimaux dans différents domaines de votre vie.
 

Elolvasom →

Személyes fejlesztési tanács Komárom-Esztergom megye

Ne csüggedj, ha nem látsz gyors eredményeket a személyes fejlődésedben. Sok jó terv van, ami csak azért nem működik, mert nem igazán rendelkezel a sikerhez szükséges információkkal. Ha sikerre vágysz, az alábbi cikkben találsz néhány jó tanácsot.
 

Elolvasom →
Oldal bemutatása
Blog oldalunkat azért hoztuk létre, hogy támogassuk a hazai Kis- és középvállalkozások Online jelenlétét a digitális marketing legmodernebb eszközeinek felhasználásával. A honlapunkon való megjelenéshez kérlek jelentkezz be kapcsolati oldalunkon.
Linkek

Kiemelt Partnereink:

Linképítés
how can i get rich quickly
plasztikai sebészet
all site maps
panellakás wc felújítás
Labor vizsgálat árak
Büntetőjogi ügyvéd
adószakértő ügyvéd
Fimar ipari botmixer
Babaúszás
Bitcoin Wallet
Zahnarzt Ungarn, Sopron
- esztergálás
- Ameamed menedzserszűrés
- Hamvay Lang Down pillows
- konténer rendelés

- xps hőszigetelés
--------------------------------------

- - Chiptuning

- Chip tuning video

- Wikipedia

- chip tuning

- Digitális marketing

Számítástechnikai partnereink:

- iphone szerviz

  - híres festmények

K 2 M Startup, Molekuláris diagnosztika, spectroscopy, raman spectrometer, telefon

4, seo linképítés

K 2 M Startup, Molekuláris diagnosztika, spectroscopy, raman spectrometer, telefon

Külföldi partnerek:

- Best videos
- Hasplasztika és mellplasztika

TANÁCSADÁS a következő településeken:

Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

 

Wenn Sie in der Schweiz einen Welpen kaufen möchten, gibt es mehrere Optionen:

 

puppies for sale, zahnarzt ungarn sopron, welpen kaufen 2019 Tokaji furmint rendelés

Welpen kaufen austriabútor a butorgyujto.hu oldalonWelpen kaufenWelpen kaufen Österreichpuppies for sale2018 tokaji pezsgő furmint rendelés puppies for sale, zahnarzt ungarn sopron welpen kaufen 2019 Tokaji furmint rendelés
Kiemelt linkeink
Nem működő CURL function.
Linkeink
Nem működő CURL function.